Parket schuren en oliën door een echte specialist

Wilt u ook uw parket schuren en oliën en dit graag laten doen door een specialist? Laat u dan adviseren door onze meester parketteur. U heeft jaren geleden een prachtige parketvloer gekocht, maar nu bent u niet meer zo blij met de vloer. Er zitten krassen op het parket, er zitten deukjes in de vloer en u ziet zelfs enkele kleurverschillen. U kunt natuurlijk een nieuwe vloer laten leggen, maar dit is wel weer een grote investering. De oplossing? Laat uw parketvloer eerst schuren en vervolgens behandelen met olie. Na het parket schuren en oliën ziet uw parketvloer er weer gloednieuw uit, voor slechts een kleine investering. Parket Schuren Nieuwegein is gespecialiseerd in het stofvrij schuren en oliën van parketvloeren. Ook uw parketvloer kunnen wij weer laten stralen, vele jaren lang.

De voordelen van parket schuren en oliën

Laat u uw parket schuren en oliën, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste ziet uw vloer er na de behandeling van Parket Schuren Nieuwegein weer gloednieuw uit, alsof u de vloer net heeft laten leggen. De krassen en deukjes zijn verdwenen, u ziet geen kleurverschil meer en de vloer heeft weer een prachtige kleur en glans. Hier heeft u weer jaren plezier van, terwijl de renovatiekosten erg laag zijn.

Daarnaast krijgt uw vloer een goede beschermlaag door de olie. Deze beschermlaag houdt vocht tegen, maar ook ander vuil. Door uw vloer te laten schuren en oliën, geeft u het parket het onderhoud dat uw vloer echt nodig heeft om nog jaren mee te kunnen gaan.

Tot slot is het schuren en oliën zo gebeurd. En omdat de olie direct intrekt en niet in hoeft te drogen, kunt u de vloer vrijwel direct weer belasten. Zeker als de vloer in een centrale ruimte als de woonkamer ligt, is dit een groot voordeel. Kies voor parket schuren en oliën en geniet van een prachtige natuurlijke uitstraling.

parket schuren en olien
Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• Uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• U een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• U minder stof wil verzamelen op uw vloer

• Uw vloer opgeknapt dient te worden

• U kleurverschil wil weg werken

Parket schuren en lakken

Parket Schuren Nieuwegein kan uw vloer schuren en oliën, maar het is ook mogelijk om uw vloer te voorzien van een laag lak na het schuren. Lak moet iets langer indrogen, maar ziet er wel prachtig uit op uw parket. Ook is een laag lak een goede beschermlaag voor uw vloer, die ervoor zorgt dat het parket weer vele jaren mee gaat. Wilt u meer weten over de afwerking kijk dan op de pagina parket schuren en lakken. Hier vind u uitgebreide informatie over het lakken van parketvloeren en wat de voordelen en eventueel nadelen kunnen zijn. Mocht u snel antwoord willen op uw vragen over het lakken van uw vloer? Dan kunt u ons ook altijd even bellen. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Parket schuren en hardwax

U kunt er ook voor kiezen uw vloer te voorzien van een hardwax beschermlaag na het schuren. Een hardwax beschermlaag ziet er niet alleen mooi uit, maar houdt bovendien vocht en vuil tegen. En omdat de laag vrij dik is, heeft u jaren plezier van een eenmalige behandeling met hardwax. Uiteindelijk zal de wax slijten, maar dit duurt erg lang. Zelfs als u uw vloer intensief gebruikt, heeft u jaren plezier van de hardwax beschermlaag die Parket Schuren Nieuwegein op uw vloer aanbrengt. Wilt u graag meer informatie over parket schuren en hardwax? Kijk dan op de pagina die hier specifiek over gaat, en waar u meer te weten komt over de voor en nadelen van een hardwax afwerking van uw parketvloer.

Ook mogelijk: Een ander kleur aanbrengen voor een vernieuwde look

Bent u helemaal niet meer tevreden over de uitstraling van uw parketvloer? Dan kunt u ervoor kiezen uw vloer echt goed onder handen te laten nemen. In dit geval laat u de vloer niet alleen schuren, maar geeft u de vloer bovendien een andere kleur. Dit kan een donkere kleur zijn, maar ook een extra lichte kleur. Na het bezoek van Parket Schuren Nieuwegein heeft uw vloer een gehele andere uitstraling; en uw interieur hierdoor ook.

Weet u nog niet zo goed hoe uw vernieuwde vloer eruit moet zien? Dan komen onze vloerexperts graag bij u langs. Door uw vloer te bekijken, kunnen zij u vrijblijvend advies geven over de beste behandeling voor uw vloer. Wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvende vloerinspectie? Dan staan wij voor u klaar. Onze vloerexperts komen graag al op de korte termijn bij u langs om uw vloer goed te bekijken.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 2471 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

Betaling na oplevering

 

Garantie op geleverd werk

 

30jaar ervaring

BEL VOOR ADVIES