Parket schuren Houten

Parket schuren Houten? Een parketvloer is gemaakt van een prachtig natuurlijk materiaal: hout. Dit is een zeer duurzaam materiaal en kan ontzettend lang meegaan. Wel moet u er dan voor zorgen dat het regelmatig onderhouden wordt. Een deel hiervan kunt u eenvoudig zelf doen door minstens een paar keer per week de vloer schoon te maken met een bezem of stofzuiger met speciale parketborstel. Voor een meer grondige aanpak kunt u dus kiezen voor professioneel parket schuren Houten. Bij deze methode gaan ervaren en zeer deskundige parketteurs aan het werk om in meerdere sessies van grof naar fijn een dun toplaagje van het parket te schuren.

Parket Schuren Nieuwegein is al 30 jaar actief in Houten en heeft dus al vele parketvloeren prachtig mogen renoveren. Het schuren van parketvloeren is dus echt onze passie en onze ogen is er niets mooiers dan een vloer weer als nieuw op te leveren. Wenst u meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

parket schuren Houten

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Waarom parket schuren Houten door de specialist?

De keuze van uw parket schuren in Houten is bijzonder aan te raden op het moment dat uw vloer verkleuringen of beschadigingen begint te vertonen. Krassen, deuken, maar ook vochtvlekken kunnen uw parketvloer ernstig ontsieren en soms zelfs verder beschadigen. Een specialistische behandeling door het team van Parket Schuren Nieuwegein gaat dit tegen. Alle bestaande ontsieringen worden netjes weggeschuurd en vervolgens wordt er dus voor gezorgd dat dit soort narigheden in de toekomst minder vat op uw vloer kunnen krijgen. Er kunnen dus verschillende middelen worden gebruikt om voor een dergelijke bescherming van uw parket te zorgen.

Populaire varianten zijn onder meer parketolie en parketlak. De reden waarom we u aanraden om voor uw parket renovatie een specialist in te schakelen is heel eenvoudig. Op deze manier zorgt u er immers voor dat het schuren en afwerken van uw houten vloer perfect en zonder oneffenheden gebeurt. Onze parketteurs doen dit werk al vele jaren en weten dus precies hoe ze het beste resultaat bij u thuis kunnen creëren.

Kies voor het prachtige parket schuren en oliën

Eén van de manieren om uw parketvloer in Houten prachtig op te knappen is door te kiezen voor parket schuren en oliën. Bij deze methode wordt uw houten vloer dus netjes geschuurd en vervolgens wordt er een laag parketolie van de allerhoogste kwaliteit op aangebracht. Deze olielaag zorgt voor een uitstekende bescherming tegen vuil, stof en ook vocht. Het laten oliën van uw vloer is dus ook een heel fijne manier als u over vloerverwarming beschikt. Deze olie is dus namelijk goed bestand tegen schommelingen in de temperatuur van uw houten vloer.

Ga voor de schitterende uitstraling van parket schuren en lakken

U kunt dus ook kiezen voor parket schuren en lakken door onze parketteurs. Ook bij deze methode wordt eerst de gehele parketvloer netjes en egaal geschuurd. Geen plekje wordt overgeslagen! Na het parket schuren Houten ziet uw houten vloer er dus weer als nieuw uit en natuurlijk wilt u deze schitterende uitstraling nog lang behouden. Door dus te kiezen voor een mooie parketlak kunt u eenvoudig zorgen voor een goede bescherming van uw parket. U heeft de keuze uit meerdere matte en glanzende soorten lak in diverse kleuren en kunt uw vloer dus helemaal naar uw eigen smaak laten lakken.

Parket renovatie op maat in Houten

U zult begrijpen dat iedere woning en iedere parketvloer in Houten uniek is. Daarom vraagt dus ook iedere parket renovatie om een eigen, persoonlijke aanpak. We willen dat al onze klanten tevreden zijn met het werk dat wij leveren en dus gaan we voor het parket schuren Houten graag eerst met u in gesprek. Zo kunt u ons precies vertellen wat uw wensen zijn met betrekking tot onder andere de afwerking die we na het schuren mogen verzorgen. Ook kunnen we dus op deze manier exact het juist werkplan opstellen voor het schuren van uw parketvloer in Houten.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 2471 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES