Parketvloer schuren in regio Nieuwegein

Uw parketvloer schuren? Wanneer het tijd is om uw parketvloer te schuren bij u thuis in Nieuwegein of omgeving dan is het belangrijk om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Ons team, bestaande uit uiterst ervaren parketteurs met een hart voor het vak, staat volledig voor u klaar om uw beschadigde of versleten parket weer om te toveren tot een schitterend gerenoveerde vloer. Kiest u voor Parket Schuren Nieuwegein, dan kiest u dus voor een echte specialist en wordt uw vloer voorzien van een perfecte afwerking die tevens geldt als bescherming van uw parketvloer. Waardoor de parketvloer weer jarenlang meekan. Deze afwerking kan worden gedaan door lakken, oliën of door het aanbrengen van hardwax.

Parket renovatie door specialist met 30 jaar ervaring

Bent u dus op zoek naar parketteurs die betrouwbaar, snel en met verstand van zaken uw parket prachtig kunnen renoveren? Dan bent u bij het team van parket schuren Nieuwegein helemaal aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor uw algehele parket renovatie. Of het nu gaat om een heel oude of juist nieuwere parketvloer of een visgraat vloer en of er nu een kleine of grotere oppervlakte moet worden geschuurd en afgewerkt. Natuurlijk komen we altijd vooraf langs voor een vloerinspectie, waarbij we de huidige staat van uw parket goed kunnen inschatten en precies kunnen aangeven hoe uw vloer weer mooi gerenoveerd kan worden.

parketvloer schuren

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Parketvloer schuren en lakken

Kiest u voor parket schuren en lakken, dan spreiden onze parketteurs natuurlijk niet argeloos een laagje lak op de vloer. Integendeel, er wordt juist uiterst zorgvuldig en netjes gewerkt. Nadat uw parketvloer geschuurd is worden er dus nauwkeurig een aantal dunne lagen lak op de vloer aangebracht. Dit wordt vervolgens gepolijst om er voor te zorgen dat de vloer dus echt helemaal egaal is. Pas dan kan de bovenste laag parketlak netjes worden aangebracht en kunt u genieten van het fraaie eindresultaat. Kies voor parketvloer schuren door ons team van specialisten en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Parket schuren en oliën

Als u onder uw parketvloer vloerverwarming heeft aangebracht dan is de standaard om te kiezen voor parket schuren en oliën. Parketlak kan immers niet zo goed overweg met verwarming van het parket, maar parketolie juist wel. Voor de afwerking van uw parketvloer met olie kunt u kiezen uit een sortering van fraaie kleuren die onder meer bij parketvloeren van eikenhout erg mooi staan. Het is goed om te weten dat parket schuren en oliën zorgt voor een ingetogen en matte uitstraling van uw vloer. Laat uw parketvloer schuren door specialisten en geniet weer van uw vloer als nooit te voren.

Parket schuren en hardwax

U kunt natuurlijk ook opteren voor de mogelijkheid van parket schuren en hardwax. In dit geval wordt gebruik gemaakt van een hardwax van optimale kwaliteit die de positieve eigenschappen van zowel parketlak en parketolie in zich draagt. Een behandeling met hardwax zorgt tevens voor een parketvloer die beter tegen vocht kan. Nog een voordeel van uw parket afwerken met hardwax is dat kleine oneffenheden altijd plaatselijk bijgewerkt kunnen worden zonder dat gelijk de hele vloer weer behandeld hoeft te worden. Uw parketvloer schuren door ons team van ervaren vakmensen is hierdoor een juiste keuze.

Stofvrij schuren

Misschien bent u zelf wel eens bezig met houtbewerking of knapt u zo nu en dan een oud meubelstuk op. Dan bent u vast wel bekend met de rommel die het schuren van dit hout achterlaat. Het is nog niet zo lang geleden dat dit ook bij het schuren van parketvloer het geval was. Gelukkig staan ook de ontwikkelingen bij parketvloer schuren nooit stil en inmiddels is er een fantastisch nieuw alternatief ontwikkeld: stofvrij schuren. Onze parketteurs zijn erg blij met deze methode, omdat hij ze in staat stelt hun werk goed te doen zonder last te krijgen van ronddwarrelend stof. Bij stofvrij schuren wordt dit namelijk direct afgezogen door speciale units. Parket schuren is hierdoor gegarandeerd stofvrij.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

Betaling na oplevering

 

Garantie op geleverd werk

 

30 jaar ervaring

Ons werkgebied in en rondom Nieuwegein:

Parket schuren Nieuwegein is niet enkel werkzaam in de stad Nieuwegein, wij schuren en behandelen ook parketvloeren in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km.

Dus bent u ook opzoek naar een erkend en gecertificeerd parketbedrijf welke is gespecialiseerd in parket schuren in de plaatsen:

Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Utrecht, Leidsche Rijn of elders anders in de provincie Utrecht?

Ons team van enthousiaste parketteurs zijn u graag van dienst!

Parket Schuren Nieuwegein

Parket Schuren Nieuwegein

Rembrandthage 121
3437 PD Nieuwegein

[/db_pb_map_pin]
BEL VOOR ADVIES