Parket Schuren en Hardwax

Parket schuren en hardwax laten uitvoeren door een specialist?
De experts van Parket Schuren Nieuwegein kunnen uw vloer niet alleen schuren, maar vervolgens ook behandelen met hardwax. Met de behandeling voorziet u uw vloer van een verfrissende en vernieuwde uitstraling. Na parket schuren en hardwax door de experts van Parket Schuren Nieuwegein, ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit. Ook is uw parket weer goed bestand tegen vocht en vuil, vele jaren lang. Na parket schuren en hardwax gaat uw vloer gegarandeerd weer vele jaren mee. Bent u geïnteresseerd en benieuwd of het ook mogelijk is om uw vloer te schuren en te laten behandelen met hardwax? Dan kunt u ons ook altijd even bellen. Wij voorzien u graag van een vakkundig advies en geven u graag meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw parketvloer.

parket schuren en hardwax

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Wanneer parket schuren en hardwax?

U kunt verschillende redenen hebben om uw vloer te laten behandelen door Parket Schuren Nieuwegein. Ten eerste kunt u investeren in onze dienstverlening als er krassen en deuken in uw vloer zitten. Vindt u uw parket niet meer mooi door deze beschadigingen? Dan brengen wij hier graag verandering in. Door uw parket te schuren en vervolgens te behandelen met hardwax, ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit. Niet enkele weken, maar vele jaren lang.

Daarnaast kunt u ons inhuren als uw vloer enkele duidelijke kleurverschillen heeft, bijvoorbeeld door het felle licht van de zon. Na het parket schuren en hardwaxen van uw vloer, ziet u deze kleurverschillen niet meer terug. Ook als u de kleur van uw vloer wil veranderen, staan wij voor u klaar. We kunnen kleurverschillen niet alleen wegwerken, maar uw vloer ook direct een andere uitstraling geven. Dit doen we door uw vloer met een lichte of juist donkere hardwax te bewerken.
Tot slot kunt u ons ook inhuren als u uw vloer een beschermlaag wil geven. Na de behandeling: parket schuren en hardwax is uw vloer vele jaren beschermd tegen vocht, maar ook tegen vuil. Met onze vloerbehandeling gaat uw vloer gegarandeerd weer vele jaren mee.

De andere diensten van Parket Schuren Nieuwegein

U kunt ons inhuren voor parket schuren en hardwax, maar wij kunnen uw vloer ook lakken of oliën na het schuren. Bij het lakken van uw vloer wordt er een transparante laag lak aangebracht op het parket, direct na het schuren. Hierdoor ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit. Bij het oliën van uw vloer brengen we olie aan op het parket, ook direct na het schuren. Deze olie zorgt niet alleen voor een mooie kleur en glans, maar is bovendien goed voor de verzorging van uw parketvloer. Door uw vloer eerst te schuren, kan de verzorgende olie extra goed intrekken.

Parket Schuren Nieuwegein: uw specialist voor stofvrij schuren

Parket Schuren Nieuwegein is gespecialiseerd in het stofvrij schuren van alle soorten parketvloeren. Zet u onze experts aan het werk in uw woning, dan weet u zeker dat uw vloer netjes opgeschuurd wordt. Hierbij komt geen stof vrij. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u nog dagen- of zelfs wekenlang overal stof van uw vloer tegenkomt.

Onze experts werken vakkundig, nauwkeurig en snel. Huurt u Parket Schuren Nieuwegein in voor het schuren en verder behandelen van uw vloer, dan weet u zeker dat het eindresultaat prachtig is. En omdat onze experts erg snel werken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw dagenlang uw vloer niet kunt betreden.

Een afspraak maken voor een vrijblijvende vloerinspectie

Weet u nog niet zeker of u gebruik wil maken van de diensten van Parket Schuren Nieuwegein, om uw vloer een make-over te geven? Laat dan een van onze experts bij u langs komen voor een vrijblijvende vloerinspectie. Bij de vloerinspectie geeft onze expert u advies over de behandeling van uw vloer. Gaat u hiermee akkoord, dan kunnen wij direct een afspraak inplannen. Wilt u graag meer weten over parket schuren en hardwax, en bent u benieuwd of deze behandeling ook geschikt is voor uw vloer? Dan kunt ons ook altijd even bellen.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 2471 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

Betaling na oplevering

Garantie op geleverd werk

30 jaar ervaring

BEL VOOR ADVIES