Parket schuren Leidsche Rijn

Parket schuren Leidsche Rijn is de beste oplossing als uw vloer beschadigd is. Krassen, deuken, waterschade en verschillen in kleur. Het zijn allemaal zaken waar uw parketvloer na verloop van tijd mee te maken kan krijgen. Gaat het om kleine plekjes dan kunt u ze in de meeste gevallen zelf camoufleren of wegwerken. Grotere schade of een verouderde parketvloer vraagt om een meer vakkundige aanpak. Kies dan voor het professioneel laten schuren van uw parket. Onze parketteurs werken in de hele regio Nieuwegein en zijn er dus ook voor het renoveren van uw houten vloer in Leidsche Rijn. Onze parket specialisten zijn Bona gecertificeerd, gediplomeerd all-round parketteur en aangesloten bij het.

parket schuren Leidsche Rijn

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Waarom Parket schuren Leidsche Rijn?

Het laten schuren van uw houten vloer is de ideale manier om uw parket klaar te maken van de toekomst. Veel mensen denken dat ze gelijk nieuw parket moeten leggen als hun huidige vloer beschadigd of verkleurd is. Ons team wil u er graag van overtuigen dat dat absoluut niet nodig is. Een professionele schuurbeurt kan echt een wereld van verschil betekenen voor uw houten vloer. Terwijl uw vloer eerst grof en daarna fijn geschuurd wordt, haalt de methode een zeer dunne bovenlaag van uw parket af. Alle verkleuringen of beschadigingen aan het hout worden op deze manier volledig weggehaald. Wat overblijft is een schitterende egale vloer die er uitziet als nieuw. Het schuren en behandelen is dus een ideale oplossing om uw vloer er weer als nieuw te doen uitzien.

Uw vloer renoveren door middel van parket schuren en oliën

Een vloer die er als nieuw uitziet, dat wilt u natuurlijk lang zo houden. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende mooie soorten van afwerking. Eén van de opties is het parket schuren en oliën door parket schuren Leidsche Rijn. Hierbij wordt over de gehele houten vloer een laag professionele parketolie toegevoegd. De olie is zeer goed bestand tegen temperatuurschommelingen en is dan ook een goede keuze wanneer u vloerverwarming heeft liggen. Kies voor een mooie donkere of juist een frisse lichte kleur olie. Waar u ook voor kiest, u bent altijd verzekerd van een goede parketbescherming.

Met parket schuren en lakken uw houten vloer opknappen

Houdt u meer van de uitstraling van parketlak? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Het aanbrengen van de lak gaat net even wat anders in zijn werk als het oliën. Parketlak moet namelijk juist in een aantal dunne laagjes worden aangebracht. De lak is in mat en glanzend en ook in diverse prachtige kleuren te verkrijgen. Zodra de lak droog is, is uw houten vloer optimaal beschermd tegen vuil, stof en verkleuringen. Onze parketteurs staan altijd klaar om u advies te geven over de mooiste soorten lak voor uw parketvloer. Neem gerust eens contact met ons op omtrent parket schuren en lakken.

Parket renovatie van de beste kwaliteit

Als u kiest voor Parket schuren Leidsche Rijn dan gaat u natuurlijk voor de beste kwaliteit, die u bij ons zeker zult vinden. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak weten we precies hoe we ook uw houten vloer weer helemaal als nieuw krijgen. Uiteraard zijn we altijd bereid om uw houten vloer te beoordelen en een passend advies te geven voordat we aan de slag gaan. Bent u dus op zoek naar een parket renovatie van de beste kwaliteit? Schakel dan gelijk het team van Parket Schuren Nieuwegein in.

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen per telefoon (tussen 08:00 en 21:00 uur), via de mail of vul het contactformulier in. Om direct een offerte of nader advies aan te vragen kunt u ons offerteformulier invullen. Geef uw wensen aan en laat ons weten hoe groot de te schuren oppervlakte is en we komen zo snel mogelijk met een passend aanbod voor uw persoonlijke situatie.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

BEL VOOR ADVIES