Parket Schuren en Lakken met 30 jaar ervaring

Wilt u uw Parket schuren en lakken? Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw parketvloer? Dan kunt u een nieuwe vloer laten plaatsen, maar het is ook mogelijk uw vloer een make-over te geven. Dit doet u door Parket Schuren Nieuwegein in te huren, om uw parket te laten schuren en lakken. Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij schuren van uw parket. Dit betekent dat wij uw parket dus volledig kunnen opschuren, zonder dat er dus stof van de vloer vrijkomt. Na het opschuren van de vloer, kunnen wij uw parketvloer opnieuw afwerken. U kiest zelf op welke manier wij dit moeten doen. Wij kunnen uw vloer lakken, maar ook oliën of behandelen met hardwax.

U kunt uw vloer laten schuren als er krasjes en deukjes in de vloer zitten, maar ook als er kleurverschillen en UV aantastingen in het parket zichtbaar zijn. En bent u dus niet meer tevreden over de kleur van uw vloer? Dan kan Parket Schuren Nieuwegein hier ook iets aan doen.

parket schuren en lakken

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Uw parket schuren en lakken door een specialist

Na het schuren van uw parket, kunnen wij de vloer voor u lakken. U kiest dus zelf welke lakkleur wij hiervoor moeten gebruiken. U kunt uw vloer dezelfde kleur geven als voorheen, maar ook een iets andere kleur. Vindt u uw oude vloer bijvoorbeeld iets te licht? Dan gebruiken wij een donkere lak waardoor de vloer wat donkerder wordt. Vond u de vloer juist te donker, dan lakken wij uw parket met een lichtere lak. Na het lakken van uw vloer, heeft uw parketvloer dus een hele andere uitstraling.

Wij kunnen uw parket schuren en lakken van uw vloer in één dag doen. Dit betekent dat u niet enkele dagen met een opgeschuurde vloer hoeft te blijven zitten, voor deze afgelakt kan worden. Onze experts gaan pas naar huis als uw vloer helemaal af is en u dus voor honderd procent tevreden bent met het eindresultaat. Laat nu uw parket schuren en lakken en geniet weer van een prachtig gerenoveerde vloer die weer jarenlang en meekan.

Oliën of toch een behandeling met hardwax

Parket Schuren Nieuwegein kan uw vloer lakken na het schuren, maar dus ook afwerken met olie. Door uw vloer eerst te schuren en dan pas af te werken met olie, trekt de olie optimaal in. Dit betekent dus dat uw vloer er prachtig uit ziet na ons bezoek, vele jaren lang. En heeft u een vloer met hardwax bovenlaag? Dan brengen wij een nieuwe bovenlaag van hardwax aan. Met deze nieuwe bovenlaag kan uw vloer er weer vele jaren tegenaan.

Parket Schuren Nieuwegein heeft al jaren ervaring met het oliën en waxen van vloeren. Zet u onze vloerexperts aan het werk om uw vloer een grote beurt te geven, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. U heeft dus garantie op het beste eindresultaat.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u moet investeren voor de behandeling parket schuren en lakken, schuren en oliën of schuren en behandelen met hardwax? Dan kunt u een offerte aanvragen bij Parket Schuren Nieuwegein. Door vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan te vragen, weet u direct wat u moet betalen om uw vloer te laten bewerken. Bij Parket Schuren Nieuwegein krijgt u dus altijd binnen 2 minuten antwoord op uw offerteaanvraag. Dit betekent dat u binnen twee minuten al weet wat u moet investeren om uw vloer een grote beurt te geven.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en expertise, voor u een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u direct een afspraak wil maken met Parket Schuren Nieuwegein, kunt u contact met ons opnemen. We zetten uw afspraak graag in onze agenda.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 2471 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Deskundig advies op locatie

Betaling na oplevering

Garantie op geleverd werk

30 jaar ervaring

BEL VOOR ADVIES